365 content ideer

Vær aldrig mere i tvivl om hvad du skal dele på dine medier og platforme

Fortæl mig mere

workshop/brainstorm’session

Ved du ikke hvad du skal sige?

Du kender det alt for godt! Du har sat dig for at NU, skal du skrive en masse content… MEN hvad skal du sige? Hvad skal du skrive, som du ikke allerede har delt? Er det overhovedet vigtigt det du har at sige? Og har “hende med den lækre Instagram-profil ikke allerede snakket om det”?  Klappen går ned og du har nu “spildt” 1 time på frustrationer. Og du ender med at poste noget som alligevel kun får 10 likes…

Kender du det?

Det ender alt for ofte med at du poster lidt hist og her – når impulsiviten/inspiration kommer over dig. Eller endnu værre når du føler dig inspireret af andre og prøver at gøre lidt ligesom dem, fordi de ser da ud til at få en masse respons, likes og kommentarer.

Den går ikke længere… og det er derfor du læser med her nu

Men ved du hvad?

Jeg har stået med præcis de samme udfordringer selv!

Du er bestemt ikke alene – men sammen får vi en gang for alle sat en stopper for “de dårlige vaner” og giver dig glæden, kreatviteten og engemenet tilbage!

Fordi jeg ved hvor meget det betyder for dig, at din markedsføring og content bare kører og at du ikke hver dag skal bruge en masse tid på at finde ud af “hvad du nu skal dele” og samtidigt blive frusteret når du så høre en nål falde til jorden…

Jeg ved…

At når du har fået skabt et content-bibliotek med content ideer nok til en helt år og at du ved hvad du skal sige, du ved hvad du skal dele, hvornår du skal dele OG at det hele køre automatisk for dig…

så får du overskuddet tilbage i din business og du kan forkusere på at skabe værdi for dine kunder og bruge tiden på det du elsker at lave!

Processen

workshop/brainstorm’session

Opstarts møde

Det første vi gør sammen er at afholde et møde over Zoom, hvor vi lærer hinanden bedre at kende og jeg lærer alt om din virksomhed og dine ideelle kunder. Efter mødet får du tilsendt en lille workbook der forbedrer dig til selve “workshoppen”

Grip en kop kaffe

Grib en kop kaffe og udfyld workbooken og glem ikke sætte datoen for vores workshop ind i kalenderen. Har du spørgsmål “undervejs” siger du selvfølgelig bare til.

workshop/brainstorm'sessionen

Vi mødes enten fysisk på mit kontor i Horsens eller online over zoom, hvor vi i løbet af 4 timer får givet dig 365 nye content ideer, sat dem i system og gjort dig i stand til at dele din “magi” med dine ideelle kunder!

Er du klar til at tage action?

workshop/brainstorm’session

Din pris

4.800 kr.

+ moms

vi vil på dagen:

Z

Optimer eller implementer en content-rytme

Z

Optimer eller implementer en salgstragt

Z

Brainstorme os frem til 365 (dages) content ideer – der taler direkte til din ideelle kunde

Z

Og jeg viser dig hvordan du opretter et content-bibliotek og automatisere dit content

Skal vi snakke først?

book en gratis afklaringssamtale

Sig ja til en dag fuld med inspiration

Tilmeld dig workshop/brainstorm’session ved at udfylde og indsende formularen nedenfor

Jeg bruger følgende medier og platforme:

11 + 9 =