BRAND Akademiet

Få løbende opdateret din viden og giv dit brand de bedste forudsætninger for succes!

Uanset du er i gang med at
opbygge dit brand

Ønsker at optimere dit brand så du kan øge dine konverteringer og skabe mere salg

Eller om du er klar til at skaler dit brand og
tage din virksomhed til et nyt niveau

– så er Brand Akademiet for dig!

Brand Akademiet er for dig der altid ønsker, at være “top-of-mind” og skabe et succesfuldt brand der kan tiltrække dine ideelle kunder og skabe mere salg!

Du får hver måned én to timers online workshop med LIVE undervisning med Camilla Rixen. Lukket gruppe med mulighed for sparring og feedback. Adgang til replay af alle workshops, så du kan se dem når det passer dig, samt mulighed for at deltage til co-working events. Adgang til et stor ressource-bibliotek –  Skabeloner, video-instruktioner, materiale og meget meget mere. Ønsker du at få endnu mere ud af Akademiet får du som PRO+ medlem personlig sparring med brand ekspert Camilla Rixen og et månedlig check-in kald, der sikre at du altid er på rette spor og kan tage dit brand og din virksomhed til næste niveau!
Som medlem af brand akademiet bliver du altid holdt opdateret på branding og gjort dig knivskarp på, hvordan du skaber et unikt, genkendeligt og elsket brand! 

du får med

Brand Akademiet

live workshops

Hver måned kan du deltage i én 2 timers live workshop, hvor Camilla Rixen gennemgår skiftende emner (som du kan få indflydelse på). En praktisk workshop, hvor du i mens det bliver gennemgået kan tage vigtige skridt i udviklingen af dit brand! Hver workshop ender med forslag til dine next-steps.

w

Q&A sessioner

Hver måned kan du gribe en kop kaffe og være med på en live Q&A session, hvor du kan få stillet dine spørgsmål og få svar med det samme!

co-working days

Hver anden måned bliver der afholdt en Co-working dag, hvor vi fysisk mødes og arbejder sammen i 3 timer. Der vil være et skiftende emne for dagen.

ekspert-panel

Brand Akademiet er fyldt med eksperter, indenfor tekstforfatning, SEO, google analytics, annoncering, patent, varemærkebeskyttelse og meget mere. Så du kan få aktiv hjælp til at tage din virksomhed til næste niveau!

Netværk + sparringsgruppe

Som medlem af Brand Akademiet, får du mulighed for at sparre og netværke med de andre medlemmer. Vi har “døbt” netværksområdet “Kaffehjørnet” og du kan her altid dele hvad du går og arbejder på lige nu, sørge hjælp eller hjælpe dine “med-medlemmer”.

ressource bibliotek

Du får som medlem afgang til et stort ressource bibliotek, fyldt med anbefalinger til redskaber, programmer, podcasts, bøger og relevant materiale til dig, der arbejder med branding.

sparring med brand ekspert

Er du PRO+ medlem af Brand Akademiet for du en lille 5-mands grupppe, sparring med Camilla Rixen i starten af hver måned. Samt modtage et “check-in” sidst på måneden. (du kan læse mere om dette længere nede på siden)

Kommende workshops…

Brand Akademiet

12. oktober

På denne workshop flytter vi fokusset over på din ideelle kunde…Hvem er det helt præcist?

Vi sætter din ideelle kunde under lup 🔎 og jeg introducere dig for de 9 (b2c kunde) eller 8 (b2b kunde) ting du SKAL vide og hvordan du bruger det til at tale direkte til din kunde, i din markedsføring!

Du hverken KAN eller SKAL være et match med alle! Og hvis du ønsker at skabe flere konvertering og skabe mere salg – hvilket jeg går ud fra… ja så skal du ikke gå glip af denne workshop! 

Brand Akademiet

3. november

Skal du med til Co-Working day i Horsens? 👀

Denne gang sætter vi fokus på din Value Proposition! Vi skal nemlig have gjort din værdi (den værdi du skaber for din ideelle kunde) SÅ skarp, at den kan stå i enkelt sætning!

08:30 – Godmorgen + netværk
09:00 – Introduktion til hvad en Value proposition skal indholde
09:30 – Co-Working
11:30 – Tak for i dag

Brand Akademiet

16. november

Julen er en skøn tid, så hvad kan vi gøre for at bringe feststemningen ind i vores brand?

På denne workshop sætter vi fokus på hvad du kan gøre for din ideelle kunder i December…

Sparring i små grupper!

Et stort netværk af andre ligesindede som alle brænder for at skabe deres unikke, genkendelige og elskede brand!

Hver måned får du en ny online workshop i den lukkede gruppe kun for medlemmer,  hvor Camilla Rixen fører dig sikkert gennem hacks og strategier, der for alvor kan hjælpe dig til at skabe et unikt, genkendeligt og elsket brand! 

En overskuelig måde at holde dig opdateret og knivskarp på!

Som medlem af Brand Akademiet vil du altid, – så du er fri for at spilde din tid og penge på noget der ikke virker. Vigtigst af alt bliver du ikke kun undervist i hvad du skal gøre, men du bliver vist konkret hvordan du gør!

Alle workshops foregår online, så du kan være med uanset hvor du befinder dig og du kan få svar på dine spørgsmål og hjælp til netop de udfordringer du løber ind i, hver måned.

.. det hele til en brøkdel af prisen for, hvad et fysisk kursus eller uddannelse ville koste dig. 

Er du PRO+ medlem af Brand Akademiet bliver du ved din tilmeldelse koblet sammen med 5 andre medlemmer i en lille sparringsgruppe. Gruppen bliver sammensat ud fra jeres tilmeldelssesblanket og har et fælles fokusområde. I gruppen har I, i starten af hver måned en sparrings session med Camilla Rixen – som du efterfølgende vil blive tjekket op på i en individuel check-in i slutningen af måneden. Det er gruppernes formål, at du aktivt kan få taget hånd om netop din “problemstilling” og kan se fremskridt hver måned, som medlem af Brand Akademiet. 

Brand Akademiet
Camilla Rixen
Jeg møder stadig udfordringer –
det er helt normalt! Men det betyder ikke at du skal tackle dem alene….
Jeg ved, hvor nemt det kan være at miste motivationen, blive smidt af sporet og begynde at tvivle på sig selv eller sine ideer. Jeg har været der, og til tider står jeg stadig over for de samme udfordringer. Det er normalt! Men det betyder ikke, at du skal føle dig alene i dem.

Er du PRO+ medlem check’er jeg ind med dig hver måned, så vi med jævne mellemrum kan holde dig på sporet og give den den opmuntring, jeg ville ønske jeg havde, da jeg startede ud og sad med det hele selv. 

Jeg er her for dig!

Er du klar?

vælg det medlemsskab der passer bedst til dig og din virksomhed

PRO

månedlig eller års betaling

297 kr.

+ moms

sparringsgruppe

ekspert-panel

ressource bibliotek

live workshops

replays af alle workshops

co-working events

Mest værdi

PRO+

betales årligt

497 kr.

pr.md + moms

alt i PRO

1 times sparring hver måned

månedelig check-in

+ bonusser (værdi 4.000 kr.)

Bonus

Eksklusivt for PRO+ medlemmer

værdi: 4.000 kr.

Brand Akademiet

Moodboard

Guide + Canva skabelon
Guide til design af moodboard, din visuelle identietes “røde tråd”
Brand Akademiet

Den ultimative checkliste

Har du styr på alle delene af dit brand?

Brand Canvas

Brand Canvas i A3 til print.
Få overblikket over de 8 vigtigste elementer i dit brand! 

62 skabeloner til Instagram

62 Instagram post og story – Canva skabeloner.

Workbook

Workbook med alle spørgsmål og opgaver fra bogen “Branding er bare mit logo,ik’?”

Brand din Instagram

Workbook + mini”pdf” kursus til hvordan du kan brande din Instagram!

Dagsplan

PDF: Dagsplan
Få styr på dagens gøremål og arbejd mere effektivt!

Ugeplan

PDF: Ugeplan
Skab en mere effektiv arbejdsuge!

Stadig i tvivl?

Brand akademiet er for dig hvis du ønsker:

Z

At tiltrække dine ideelle kunder, øge dine konverteringer og sælge som aldrig før!

Z

At skabe en konsekvent rød tråd igennem alle dine touch-points (hjemmeside, sociale medier, nyhedsbrev osv.)

Z

Løbende vil have opdateret din viden og give din virksomhed de bedste forudsætninger for succes!

Z

En fast sparringspartner der kender dig, dit brand og din virksomhed

Z

Et fællesskab og et netværk, hvor vi spiller hinanden stærke

Z

Det hele til en brøkdel af prisen for, hvad et fysisk kursus eller uddannelse ville koste dig!

Du har spørgsmål – jeg har svar

Hvor er Brand Akademiet henne?
Brand Akademiet foregår på en lukket platform, så ingen Facebook, ingen Slack eller andre distraherende medier. Co-working dagene kommer til at foregå fysik på forskellige lokalitioner i vores skønne land, første co-working dag kommer til at foregå i Horsens, men vi vil efterfølgende se hvor I kære medlemmer holder til og skifte mellem lokationer.
Er der en bindingsperiode på medlemsskabet?

Der er ingen bindingsperiode på PRO medlemsskabet, du betaler for én måned af gangen og kan opsige når du vil og medlemsskabet gælder måneden ud. Så husk derfor hvis du vil opsige at gøre det seneste den sidste hverdag i måneden.
PRO+ medlemsskabet betales årligt og er uden binding – det vi sige, at du kan opsige dit medlemskab når det passer dig.

Få jeg adgang til Akademiet med det samme?

Efter du har udfyldt og indsendt din tilmeldings”blanket” kan der gå op til 5 hverdage før du modtager svar om din tilmeldelse er blevet godkendt. Herefter vil du modtage en invitation, samt link til Brand Akademiet med dato for næste opstart. Dørene til Brand Akademiet åbner for nye medlemmer d. 1. i hver måned.

Hvorfor skal jeg udfylde et tilmeldingsblanket og godkendes for at være med?

Det skal du fordi vi gerne vil sikre at vores medlemmer er seriøse og fordi vi gerne vil lære dig at kende og sikre at vi hele tiden er på rettet spor. Vi sætter derfor stor pris på at du tager dig god til at udfylde “blanketten”. Ønsker du at være PRO+ medlem er det også ud fra denne information at vi sikre at du kommer i den ritige sparringsgruppe. 

Må jeg dele mit medlemsskab med andre?

Nej dit medlemsskab er personligt og må ikke deles med andre. Dette gælder også alt materiale, replays af workshop osv.

Er Brand Akademiet kun for selvstændige og virksomhedsejere?
Nej Brand Akademiet er for alle der ønsker at bliver skarpere på branding og markedsføring. Sidder du f.eks. alene i en marketingsafdeling vil du med stor del også kunne finde sparring og viden i Brand Akademiet. – Men (og sådan et er der næsten altid) “undervisningen” i workshopsene tager ofte udgangspunkt i at det er dig der er virksomhedsejeren og hurtigt kan træffe beslutninger og tage action!