Får du nok ud af, at arbejde med dit markedsføringsbureau?

Det er dit ansvar at give markedsføringensbureauet
de bedste forudsætninger for at lykkes med markedsføringen af dit brand!

Fortæl mig mere

“Done-for-you” brand strategi

Derfor er brand strategi – så vigtig!

Uanset hvor mange penge du investerer i markedsføring, annoncering, SEO osv. Så virker det ikke – hvis ikke du deler det rigtige budskab, ikke taler til den rigtig målgruppe eller slet ikke ved,
hvad du vil have markedsføringensbureauet til at markedsfører.
Alt dette får du styr på med en brand strategi og derfor er den så vigtig at have!

Få resultater ved,
at starte det rigtige sted

For at du skal få mest muligt ud af de penge du investerer i din markedsføring, kræver det at du starter det rigtige sted.

$

Din passion og ekspertise

Ingen kender din virksomhed, dine ideelle kunder og produkter/services bedre end dig. Og det er denne passion og ekspertise du skal have videre formidlet i din brand strategi.

$

Værdi, værdi, værdi

Du kender dine kunder bedre end markedsføringsbureauet nogensinde vil komme til og du ved derfor præcis, hvad du skal sige og dele for at tiltrække dine ideelle kunde. (Den værdi og forskel, dine produkter/services, skaber for dem)

$

En guide og rød tråd til hele dit "team"

Uanset om du får hjælp til din markedsføring af  konsulenter, freelancer, medarbejdere eller et bureau. Så er det utrolig vigtigt at I alle er på samme side når det kommer til at markedsfører din virksomhed. Din brandstrategi vil fungere som en guide og en rød tråd for hele dit team.

Processen

Tidsestimat: 3-4 uger

w

Opstartssamtale

Vi sætter fokus på dig og din virksomhed. Jeg lærer alt hvad jeg skal vide om dine produkter/services, ideelle kunde og hvordan du markedsfører dig nu og dine ønsker for fremtiden.

l

Brand strategi

Jeg udarbejder din brand strategi. Denne process tager ca. 2-3 uger og vi har løbende dialog om de forskellige elementer af din brand strategi.

Brand strategi + præsentation

Vi gennemgår sammen strategien og jeg sender dig en færdig fil med din strategi – som du kan tage med videre til dit markedsføringsbureau.

Skal vi snak om forløbet først?

book en gratis afklaringssamtale

Lyder dette bekendt? 

Z

Du har dårlige erfaringer med at arbejde med markedsførings bureauer – der lover dig guld og grønne skove – men du bruger flere penge end du tjener.

Z

Du følger alle de gode råd, men det føles ikke rigtig og du bruger mere tid på markedsføring end du bruger på at servicere dine kunder.

Z

Du tror I er blevet enig om én ting, men dit “team” går i en anden retning – fordi kommunikationen ikke spiller og fordi I har forskellige ideer om hvilken retning I skal gå.

Z

Du bliver i tvivl om det er dig, din virksomhed eller dine produkter/services som ingen har interesse i og kan ikke finde hoved og hale i hvad der går galt…

Ansøg her

Klar til at trykke “go”, få skabt en brand strategi og skab et unikt, genkendligt og elsket brand!

Udfyld venligst denne formular, så jeg kan lære dig at kende, lære om din virksomhed og forstå, hvor du er lige nu. Dette vil hjælpe mig med at afklare den bedste måde at hjælpe dig på. Jeg vil personligt gennemgå din ansøgning og kontakte dig inden for 24 arbejdstimer med et link til at booke din opstartssamtale! Jeg kan ikke vente!

Hvis du vil chatte om denne proces, før du ansøger, er du velkommen til at sende mig en DM på Instagram eller sende en mail til camilla@aboutthebrand.dk ! Eller du kan tjekke de ofte stillede spørgsmål her!

9 + 9 =

Du har spørgsmål – jeg har svar

Hvordan foregår opstartsmødet?

Vores møder foregår enten på kontoret i Horsens eller online over Zoom. Har du et ønske om at jeg skal komme til jer – kan du nævne dette i ansøgningen og vi kan snakke om mulighederne 🙂 

Opstarts mødet tager ca. 3 timer.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen sker via faktura i forbindelse med bookingen af opstartssamtalen.

Ønsker du at få betalingen opdelt i 2. Vil du ved bekræftelsen af din ansøgning og booking af vores opstartssamtale betale 1. del og 2. del betales i forbindelse med præsentationen af din brand strategi i uge 4.

Hvad består brandstrategien af

Brand strategien giver dig svar på

  • Hvilken værdi og forskel du skaber med dine produkter og hvordan du får det italesat
  • Hvem din målgruppe og ideelle kunde er – så du ved præcis hvad der skal siges for tiltrække deres opmærksomhed og købe dine produkter
  • Hvilke platforme og medier du kan bruge til markedsfører dig
  • Hvilke opgaver du og/eller markedsføringsbureauet skal varetage og hvilken værdi og forskel det skal bringe dig
  • Og meget meget mere

Vil du høre mere, så book endelig en afklaringssamtale med mig så vi kan snakke deltajer 🙂

Hvad skal jeg investerer af tid?

Du skal afsætte ca. 6-10 timer i alt. 3 timer til vores opstartssamtale. 2 timer løbende til, at stå til rådighed for, at svare på spørgsmål og 3 timer til præsentationen af brand strategien.

Brand strategien (det færdige dokument)

Din brand strategi får du som en pdf. Du kan tage med videre til dit team, freelancer eller markedsføringensbureau. Ønsker du den trykt eller ønsker du at jeg gennemgår den sammen med dit “team”, kan dette også lade sig gøre 🙂

Hvad koster forløbet?

Forløbet koster 28.400 kr. + moms og kan betales i 1. eller 2 betalinger.