Er din virksomhed klar til 2022?

Er din virksomhed klar til 2022? 

Slutningen af året kan for mange være en utroligt hektisk tid, men jeg vil gerne stjæle et øjeblik af din tid til at give dig 2 gode råd til at komme godt ind i det nye år, motiveret, forberedt og med selvtillid! De 2 tips vil hjælpe dig med at starte det nye år organiseret og på den rigtige fod, så du undgår at stressen fra december påvirker dig, når du vender tilbage til skrivebordet i januar.

Få dit sind og dit kontor organiseret

For virkelige at kunne “tappe” ind i den nye energi som et nyt år bringer, skal vi ikke vende tilbage til et kontor eller skrivebord fyldt med kvitteringer, post-its der hænger over alt og ukontrollerede to-do-lister… Få derfor inden 2022 ryddet op på dit arbejdesområde, få vendt skrivbordsskufferne og arbejdestasken på hovedet få tingene lagt i dit rigtige mapper og smid det ud du ikke længere har brug for. Dette gælder også skrivebordet på din computer!

Vi bruger utrolig mange timer ved vores skrivebord, så gør det til et hyggeligt og ordentligt sted at være,  alle bliver trætte af, at se en bunke papir på skrivebordet. Køb nogle mapper, ringbind eller kasser og få en gang for alle sorteret din papir, noter og kvitteringer.

Jeg nævnte kort før at det også var på din computers skrivebord at du skal have ryddet op, men det gælder også din mail indbakke og flytbare harddiske. Har vi styr på vores omgivelserne giver det dig ro til at fokusere på nyt. 

Giv dig tid til reflektion og sæt nye mål

Jeg ser mange virksomhedsejere der ønsker at sæt en masse nye mål. Og det er også rigtig fint, men inden vi sætter os selv nye mål, skal vi huske at stoppe op og reflektere over sidste års mål. Nåede du dine mål for sidste år? Hvad gik godt, hvad gik ikke så godt, har du lært noget nyt? Fundet ud af hvad du ikke skal gøre og hvad du måske skal gøre mere af? Er der nogle gamle vaner eller tanker som du ikke vil have med i 2022? 

Når vi har givet os selv tid til at reflektere over 2021, er det tid til at se fremad og begynde at sætte næste års mål. Men det er ikke nok bare at have mål du skal også have en plan for, hvordan du vil nå dine mål. Husk at dine mål skal være specifikke, udfordrenden, men ikke urealistiske og være med et relevant formål for din virksomhed. At sætte mål hjælper os med at bygge bro mellem hvor vi er, og hvor vi ønsker at være. Måske endda også udfordrer os lidt. Jeg har indset, at målsætning faktisk er opdelt i tre undersektioner, at vælge gode mål, planlægge dine handlingsrettede skridt for at nå disse mål og spore dine mål.

Det er nu på tid at omsætte det, du har læst, til handing og du har et par dage endnu inden det nye år ringer ind. Dette er dit år! 

Hej!

Hej!

Jeg er Camilla

DIN ONLINE
BRANDING BESTIE!

Hvad vil du gerne blive klogere på?

Den ultimative branding checkliste

Download den ultimative branding checkliste!

Du vil måske også synes om…

Har du lyttet med?

Har du lyttet med?

Er du gået glip af… Jeg har medvirket i Marketers Morgen podcast samt Kvindelige Iværksættere podcast. Mit besøg i Marketers Morgen kom der 3 afsnit ud af det, hvori du bl.a. kan få tips og inspiration til hvordan du finder din virksomhedskerne. Herunder kan du læse...