Har du lyttet med?

Er du gået glip af…


Jeg har medvirket i Marketers Morgen podcast samt Kvindelige Iværksættere podcast. Mit besøg i Marketers Morgen kom der 3 afsnit ud af det, hvori du bl.a. kan få tips og inspiration til hvordan du finder din virksomhedskerne.

Herunder kan du læse lidt om, hvad de forskellige afsnit handler om samt link til hvert afsnit, så du kan lytte med.

 

 

Marketers Morgen podcast:

 1. afsnit: Find din virksomheds kerne – hvorfor og hvordan du gør
  Vi taler om at finde sin virksomheds kerne, og hvorfor det er så vigtigt, når man kommunikerer til sine kunder. Du kan også høre hvordan du kan finde frem til din kerne, hvis den ikke lige står klar for dig.
  Lyt med her ! 
 1. afsnit: Vær konsekvent omkring dit brand – på tværs af alle platforme
  Mikael Rieck og jeg taler om hvorfor man skal være konsekvent omkring sit brand. Både i forhold til farver og fonte, men også i forhold til, hvordan man vælger at kommunikere på skrift og i tale. Lyt med og få gode råd med på vejen til, hvordan du kan styrke dit eget brand.
  Hør afsnittet lige her.
 1. afsnit; Hold fokus på problemerne – produktet er ikke det vigtigste
  Som virksomhed kan man let falde i den fælde, at man kommunikerer omkring sit produkt eller serviceydelse i form af features og tekniske specifikationer. Men skal din kommunikation være skarp, så fokuserer du på, hvilke problemer dine produkter løser for kunderne og hvilke følelser, de giver dem. Du får råd til hvordan du kan skifte din tankegang og kommunikation.
  Lyt med til det tredje afsnit nu

 

Kvindelige iværksætter podcast

Kvindelige Iværksættere Podcast:

Jeg har besøgt Majbrit Kirkegaard og hendes podcast Kvindelige Iværksættere. I podcasten kommer vi ind på stædighed og om hvad der er vigtigt omkring brandingen af virksomheden. Vi taler om de udfordringer vi som kvinder har på iværksætterscenen og hvordan vi kan ændre det. Vi kommer også ind på succeskriterier og det at holde fast i sig selv.

Lyt til afsnittet lige her!

 

Fortæl mig hvilket afsnit du bedst kan lide. Og kom gerne med forslag til hvilke andre podcast jeg skal deltage i.

Hej!

Hej!

Jeg er Camilla

DIN ONLINE
BRANDING BESTIE!

Hvad vil du gerne blive klogere på?

Den ultimative branding checkliste

Download den ultimative branding checkliste!

Du vil måske også synes om…

Er din virksomhed klar til 2022?

Er din virksomhed klar til 2022?

Er din virksomhed klar til 2022?  Slutningen af året kan for mange være en utroligt hektisk tid, men jeg vil gerne stjæle et øjeblik af din tid til at give dig 2 gode råd til at komme godt ind i det nye år, motiveret, forberedt og med selvtillid! De 2 tips vil hjælpe...