Jeg tror på, at dit brand skal have et strategisk stærkt fundament for at du kan skabe vækst og øge dit salg

Føler du nogle gange at du har svært ved at tale direkte til dine kunder, at du mangler overblikket og den røde tråd i dit brand?

Det behøver ikke at være så kompliceret!

At starte, opbygge og udvikle et brand, bør ikke være forvirrende og overvældende. Med mine modeller og  metode til, at opbygge brands, kan du slippe for begynderfejlene, vejspærringerne og i stedet lære, hvordan du kan skabe et succesfuldt brand. Ingen forvirrede begreber, ingen kompliceret teknologi. Ingen spild af tid, kun klar, strategisk og effektiv branding – der giver dig de resultater, du har fortjent.

Min mission

At uddanne, udstyre og styrke
 dig til at finde styrken i dit brand og give dig OVERBLIKKET

Så du selvstikkert kan styrke dit brand og tage det til næste niveau!

Hvad hvis branding være MINDRE forvirrende, overvældende og dyrt – og i stedet MERE ligetil, styrkende og let tilgængeligt? 

Lad os snakke om hvordan det kan blive sådan.

Når du fokuserer på at opbygge dit brand et trin ad gangen, kan vi få dit brand til det sted, hvor du øjeblikkeligt tiltrækker de rigtige mennesker, salget flyder, og kunderne strømmer til, og du er tillidsfuldt bemyndiget til at sætte din virksomhed derude .

LINKS

Jeg arbejder med                         virksomhedsejere og ledere der er gået i stå med deres brand, mangler overblikket, strategien og en sammenhængende rød tråd.

er dette dig, så passer vi perfekt sammen.

Branding er bare mit logo ik’?

Vil du arbejde med dit brand på egen hånd, så er bogen “Branding er bare mit logo ik’?” den perfekte bog til dig! Bogen er nøglen til skabe et unikt, genkendeligt og elsket brand!

Jeg vil helt klart anbefale andre at tage hul på arbejdet med en brandstrategi. Ved at have rådgiver eller mentor til at støtte en i det strategiske arbejder går man meget nemmere fra tanke til at skabe en konkret handling. Processen kan være hård, fordi svarene ikke altid ligger lige for. Der skal tænkes og mæreks efter, men det er fantastisk, når man så mærker et gennembrud. Bagefter kan det føles som om svaret hele tiden har ligget foran mig, men at jeg var blevet stedblind. Mit bedste råd er at alliere dig med en person som Camilla, som kan hjælpe dig på vej. Det er svært at gøre alene og det meget sjovere at udvikle sammen!

Ninna Møller - Marketing Mindful

“Med den rigtige rådgivning er det nemmere at kickstarte sine kampagnehandlinger til sit nye produkt. Ved hjælp af Camilla’s rådgivning fik vi rigtig god inspiration til en struktureret kampagnemodel og brandstrategi for markedsføring af vores nye softwareprodukt.”

Peter - Applicators

Planlægning er vigtigt og eksekvering er endnu vigtigere! At det, at komme helt ind til kernen, og træffe de oplgave og vigtige val derfra er mega vigtigt – og faktisk releativt nemt, når først jeg har fundet der ind. Jeg er vild med at du er så konkret i din tilgang til det at arbejde med sit brand, sin marketing og sin strategi til at nå derhen hvor man ønsker sig. Du har gjort det forståeligt for mig! Netop fordi du har gjord det konkret. Ikke kun ift. mig og MindYourBusinees, men også på et generelt plan. Du kan omsætte det fluffy til noget konkret, og det er en KÆMPE hjælp for mig og min måde at forstå og lære på!

Susanne - MindYourBusiness

Metoderne og materialet har Camilla forklaret fra punkt til prikke, hvilket har gjort forløbet nemmere at håndtere og arbejde med, samt gøre det mere overskueligt at sætte ord på - det har var været super rart at få sat ord på og konkretisere. Det har været anvendeligt og inspirende for både mig og min virksomhed og vi har sammen har haft tid til at arbejde i trygge rammer. For mig har det vitigeste helt klar været at konkretisere min virksomhed og komme helt ind til kernen og jeg vil helt klar anbefale andre at arbejde med brandstrategi.

Azra - Born in june

Hej

Jeg hedder Camilla

Jeg er ekspert i oplevelsesbaseret strategisk branding, og passioneret i at bygge bro mellem STRATEGI, IDENTITET og MARKETING! 

Jeg tror, at succes med branding ikke kun er forbeholdt verdens førende virksomheder. Du kan også få den succes med den rigtige kombination af strategi og design.

At opbygge et brand bør ikke være forvirrende og overvældende.

Mit mål er at gøre det lettere for dig.

Jeg uddanner og gør virksomheder klar til at vækste deres brand i gennem strategisk bygget og veldesignet branding og markedsføring, der får reelle resultater uden, at skulle tvivle på sig selv eller spekulerer på, hvilke skridt der nu skal tages.

Mit mål er at hjælpe dig med at opbygge et brand, der giver dig mulighed for at markedsføre og udvide din virksomhed med tillid og klarhed, så du kan skille dig ud fra mængden, få konsekvent salg og opbygge en virksomhed, der kan understøtte dit liv og give dig frihed

Camilla Rixen

Jeg er IKKE ligesom de andre branding nørder derude

HER ER, HVAD DER GØR MIG ANDERLEDES

Jeg er uddannet Designteknolog med speciale i Branding og Marketingsmanagement, og har en Bachelor i Entrepreneurship (Iværksætteri og ledelse). Jeg arbejder med branding, ud fra en større tankegang i stedet for at fokusere på kun en brik af puslespillet.

Jeg kombinerer omhyggeligt strategi og design i hvert trin i brandopbygningsprocessen for, at få et mere effektivt og bedre resultat. Jeg tager “hovedpine” og forvirring ud af processen ved, at gøre det let og sjovt at opbygge dit brand, så du føler dig energisk og begejstret for dit brand.

Jeg vil være din branding-bestie gennem hele processen (ikke kun en del af den), og vi vil bringe din vision til live sammen.

hvad er forskellen op branding og marketing?

Det hele kan virke lidt uoverskueligt MEN det bliver nemmere!

Jeg ved, at du virkelig gerne vil opgradere dit brand, men du bliver nødt til at starte det rigtige sted. Hvis vi skal bygge det eftertragtede brand du drømmer om, er der et par ting, du først skal tage dig af:

N

DROP perfektionen

N

stop med at sammenligne

N

tag ét skridt af gangen

Skræddersyet sparring

Strategisk sparring skræddersyet
til dig og din virksomhed!

Bliv klogere på branding

Kurser og forløb

Lad os snakke sammen!

Vi skal have dig rigtigt fra start! Derfor tilbyder jeg 20 minutters gratis sparring enten over telefon eller zoom! Et tilbud der giver dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål, afgøre om vi er et match og sikre dig, at jeg kan give dig den rigtige branding-oplevelse, så du kan træffe den bedste beslutning.

Udfyld formularen nedenfor, skriv kort hvad du gerne vil snakke om
og jeg vender tilbage til hurtigst muligt! ✨