Skræddersyede forløb

Til dig og din virksomhed

Branding building i øjenhøjde

fortæl mig mere

Du ønsker at bygge et brand der er:

Z

Unik, så du kan skille dig ud ved at stå stærkt i din virksomhed og skille dig ud fra dine konkurrenter

Z

Genkendelig for dine ideelle kunder, så de altid kan genkende dig og er den første de tænker på.

Z

Elsket af dig og dine kunder, så du kan skabe en succesfuld virksomhed.

Du ønsker en virksomhed du kan elske, hvor du kan gøre det du elsker allermest, med et brand som du elsker at dele. Men der er noget der ikke helt fungere eller du er måske ikke rigtig kommet i gang. Men du kan starte i dag!

Hvis du er klar til endelig at opbygge en virksomhed, som du elsker, så lad os sammen arbejde på dit brand, og jeg tager mig af resten! Få en professionel brandstrategi leveret direkte til dine talentfulde hænder og begynd at bygge dit unikke, genkendlige og elskede brand i dag! 

Skræddersyes til dig og din virksomhed

Kick-off møde

Det er her, jeg lærer alt om dig og din virksomhed, så jeg kan skræddersy din oplevelse til dig, din virksomhed, og hvor du er lige nu. Vi sætter nogle mål for projektet og gør os klar til at dykke ind!

workshop

Dette er din tilpassede 3 timers workshop, hvor vi dykker ned i dit brand, finder alt det gode frem. Vi vil finde alt det frem som gør dit brand unikt og hvordan vi kan få dit brand til at stå endnu mere skarpt! 

i

Strategi

Du får en detaljeret strategisk plan, så du ved præcis, hvordan du skal implementere dit nye brand!  Så du altid ved hvad du kan gøre for at vedligeholde og styrke dit brand – og vil blive din go-to-guide til alt om dit brand. 

Handlingsplan

Uden en handlingsplan vil du risikere at forblive hvor du er. Denne handlingsplan bliver designet 100% til dig, så du får det komplette overblik og ved præcis hvordan du skal implementere din helt nye strategi. 

support

 Du får 30 dages ubegrænset support og sparring, samt et afsluttende opkald, så du trygt kan “flyve fra reden”. Du kan også vælge at opgradere til 3 måneder sparring, hvor jeg altid står klar på sidelinjen til, at hjælpe dig. 

Dette er en komplet, skræddersyet brandstrategi der venter på dig!

Jeg ved, at du kæmper med opbygge dit brand, er usikker på, hvad du skal gøre, og føler dig overvældet af alle mulighederne og gøremålene. Men “endnu” en tilpasning af dit branddesign løser ikke problemet.

Du undgår faktisk bare det hårde arbejde, ved at bruge tid på dette. (Tro mig, du er ikke den eneste!)

Uanset hvor mange gange du redesigner dit brand, vil det ikke komme til at virke, så længe du ikke har en stærk strategi, der bakker det op.

Hvis du føler dig forvirret, sidder fast og prøver at få din virksomhed til at vokse, er det ikke fordi farverne på dit brand ikke er de rigtige..

Du har sandsynligvis ikke et klart nok strategisk fundament til at markedsføre og vækste din virksomhed

Forestil dig i stedet for:

Z

Du har fuldstændig styr på, hvem dine ideelle kunder er, og hvad de har brug for – og du kan ubesværet kommunikere værdien af dine løsninger (produkter/services) til dem.

Z

Du er den første person/virksomhed i din niche, som dine ideelle kunder tænker på

Z

Du har et uimodståeligt tilbud og budskab, som dine ideelle kunder ikke kan vente med at få en del af

Z

Du er aldrig i tvivl om, hvad folk syntes om dit brand, og kan vise dig/din virksomhed frem hver dag uden at tvivle på dig selv eller din ekspertise

Z

Du har opbygget et stærkt brand, der er klar til at blive skaleret og gøre det nemmere for dig at tage beslutninger om din virksomhed

Jeg ved, at en veldefineret brandstrategi,
kan gøre en kæmpe forskel for din virksomhed.

Men jeg ved også, at opbygningen af denne strategi kan være svært at gøre på egen hånd.

Det er svært, at være “så tæt på” din virksomhed hele dagen, klare alle de daglige gøremål og stadig finde tiden til at tage et skridt tilbage og arbejde på dine egne grundlæggende strategier.

Det er den slags ting, der altid flyttes til bunden af ​​“to-do-listen”, og bliver udsat på ubestemt tid. 

Du har lysten til at få styr på det, der er bare aldrig nok timer i døgnet, og du har ingen reel idé om, hvad der egenligt vil give dig klarhed og tage dit brand til det næste niveau – så du springer det helt over.

Eller måske tror du, du kan klare dig helt uden det strategiske, eller vil vende tilbage til det senere, så det “strategiske” forbliver nederst på din to-do-liste.

Selvom en brandstrategi er noget du ved, du skal have, er du ikke sikker på, hvordan du får det til at fungere eller hvor du skal starte.

Men tro mig, når jeg siger, at der ikke er noget vigtigere end dette, hvis du virkelig vil vækste din virksomhed, få indflydelse og tiltrække dine ideelle kunder – så stop med at undgå det.

Når du har gennemført dette forløb, vil du:

Tag dit brand fra en løs idé til en gennemtænkt strategi med en komplet drejebog for dit brand.

Byg et bedre fundament for din virksomhed, så du kan stoppe med at tvivle på dig selv og træffe sikre beslutninger baseret på noget håndgribeligt.

Klart have defineret dit formål, relevans og værdi, så du ved, hvad du sælger, hvem du sælger det til, og hvordan du nemt kan sælge det

Have defineret din brand “tone of voice” + budskab, så du endelig kan tiltrække dine ideelle kunder og opbygge ægte relationer

Være klar til at dele og fortælle højt om din virksomhed ,og gøre krav på din unikke fordel uden at tvivle på dig selv undervejs

Dette er for dig, hvis du:

Z

Er forvirret over, hvad du skal gøre for at opbygge dit brand

Z

Har et etableret brand, men det er inkonsekvent og forvirrende for dine kunder

Z

Har brug for hjælp til at finpudse dit fokus, din niche og samle det som et veletableret brand

Z

Ikke er sikker på, hvordan du markedsføre din virksomhed

Z

Ikke ved hvad du skal sige, eller hvem du taler til

Z

Er klar til at oversætte ideer til strategier, der fungerer

Z

Ønsker en trinvis handlingsplan som fundament til udviklingen af din virksomhed

Ansøg her

Klar til at trykke “go” og få skabt et unikt, genkendligt og elsket brand!

Udfyld venligst denne formular, så jeg kan lære dig at kende, lære om din passion og forstå, hvor du er lige nu. Dette vil hjælpe mig med at afklare den bedste måde at hjælpe dig på. Jeg vil personligt gennemgå din ansøgning og kontakte dig inden for 24 arbejdstimer med et link til at booke dit Kickoff-opkald! Jeg kan ikke vente!

Hvis du vil chatte om denne proces, før du ansøger, er du velkommen til at sende mig en DM på Instagram eller sende en mail til camilla@aboutthebrand.dk !

13 + 8 =

Skal vi snak om programmet først?

book en gratis afklaringssamtale