Sparring

Tilpasset sparring til dig og din virksomhed!

Skræddersyet sparring til dig!

Strategisk sparring

Uanset om du skal opbygge, optimere eller skalere dit brand, er sparring i løbet af din udvikling essentielt!

Du kan her på siden læser om de forskellige muligheder for sparring. Har du blot brug for en enkelt session – hvor du hurtigt kan få et set ekstra eksterne øjne på sagen og hurtigt få dig tilbage på sporet. Eller har du for et længere varende forløb og sparring imens du aktivt udvikler dit brand. Er du i tvivl scroll nederst på siden og booke en samtale med mig, hvor vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Enkelte sessioner
Kom hurtigt tilbage på sporet med intensiv sparring på dit brand. Har du brug for et nyt perspektiv? Sparring på dit brand eller hjælp til at finde tilbage til “den røde tråd”? Jeg er her for at hjælpe.
8 ugers forløb
Er du klar til at tage gætværket ud af opbygningen af dit brand? Klar til at skabe en klar brandstrategi, så du nemt kan dele din passion og tiltrække dine ideelle kunder, samt skabe mere vækst!
skræddersyet forløb

Brand building i øjenhøjde!
Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, dine udfordringer og sammen udvikler vi et forløb skræddersyet til dig og din virksomhed!

Testimonials

Tidligere kunder siger

“Med den rigtige rådgivning er det nemmere at kickstarte sine kampagnehandlinger til sit nye produkt. Ved hjælp af Camilla’s rådgivning fik vi rigtig god inspiration til en struktureret kampagnemodel og brandstrategi for markedsføring af vores nye softwareprodukt.”

– Peter

Sparring med Camilla gjorde det klart for mig, at jeg havde brugt en forfærdlig masse energi på at “tilpasse mig” ind i en rolle, som slet ikke var en jeg var interesseret i at spille. Jeg har fået “banket ind” i mit hovedet (siger jeg med det største smil) at det er okay, blot at være mig og at JEG har en masse at byde min kunder på. Forløbet har resulteret i at jeg nu bare i løbet af 8 uger har fået flere kunder end jeg havde hele sidste år – “Bare ved at være mig selv”. Af hele mit hjerte tak!

– Sarah

Planlægning er vigtigt og eksekvering er endnu vigtigere! At det, at komme helt ind til kernen, og træffe de rigtige og vigtige valg derfra er mega vigtigt – og faktisk releativt nemt, når først jeg har fundet der ind. Jeg er vild med at du er så konkret i din tilgang til det at arbejde med sit brand, sin marketing og sin strategi til at nå derhen hvor man ønsker sig. Du har gjort det forståeligt for mig! Netop fordi du har gjord det konkret. Ikke kun ift. mig og MindYourBusinees, men også på et generelt plan. Du kan omsætte det fluffy til noget konkret, og det er en KÆMPE hjælp for mig og min måde at forstå og lære på!

– Susanne

Metoderne og materialet har Camilla forklaret fra punkt til prikke, hvilket har gjort forløbet nemmere at håndtere og arbejde med, samt gøre det mere overskueligt at sætte ord på – det har var været super rart at få sat ord på og konkretisere. Det har været anvendeligt og inspirende for både mig og min virksomhed og vi har sammen har haft tid til at arbejde i trygge rammer. For mig har det vitigeste helt klar været at konkretisere min virksomhed og komme helt ind til kernen og jeg vil helt klar anbefale andre at arbejde med brandstrategi.

– Azra

Jeg vil helt klart anbefale andre at tage hul på arbejdet med en brandstrategi. Ved at have rådgiver eller mentor til at støtte en i det strategiske arbejder går man meget nemmere fra tanke til at skabe en konkret handling. Processen kan være hård, fordi svaret ikke altid ligger lige for. Der skal tænkes og mærkes efter, men det er fantastisk, når man så mærker et gennembrud. Bagefter kan det føles som om svaret hele tiden har ligget foran mig, men at jeg var blevet stedblind. Mit bedste råd er at alliere dig med en person som Camilla, som kan hjælpe dig på vej. Det er svært at gøre alene og det meget sjovere at udvikle sammen!

– Ninna

Skal vi snak?

book en samtale med mig i dag og sammen
finder vi den rigtige løsning til dig og din virksomhed!

"