Branding er bare mit logo, ik’?

453,00 kr.

+ moms

Branding er bare mit logo, ik’? Er til dig der ønsker at skabe et unikt, genkendeligt og elsket brand. Elsket af dig og din ideelle kunde. Med bogen får du en komplet guide til, hvordan du kan skabe et stærkt og succesfuldt brand trin-for-trin. Ingen forvirrende begreber, ingen kompliceret teknologi. Ingen spild af tid. Kun klar strategisk og effektiv branding der giver dig resultater!

Ønsker du i stedet at købe bogen via faktura eller ønsker at afhente bogen på kontoret i Horsens, send en mail til camilla@aboutthebrand.dk og vi finder en løsning sammen.

LEVERINGSTID: 1-2 hverdage
ISBN. NR: 978-87-973816-1-8

18 på lager (kan bestilles som restordre)

Branding er bare mit logo, ik'? 

Branding er bare mit logo, ik’? Er til dig der ønsker at skabe et unikt, genkendeligt og elsket brand. Elsket af dig og din ideelle kunde. Med bogen får du en komplet guide til, hvordan du kan skabe et stærkt og succesfuldt brand trin-for-trin. Ingen forvirrende begreber, ingen kompliceret teknologi. Ingen spild af tid. Kun klar strategisk og effektiv branding der giver dig resultater. Sig farvel til tvivlen om, hvordan du skal formidle den værdi du skaber, farvel til tivlven om hvad du skal dele på dine medier og ikke mindst farvel til forvirring om, hvad branding egentlig er. Er du klar til at skabe et succesfuldt brand - så er denne bog til dig!

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Størrelse 24,6 × 19 × 1,5 cm

Du kunne også være interesseret i...